Wednesday, July 6, 2011

Ada Apa Dengan Miri

Assalamualaikumm..

Perjalanan ke Miri itu hari tidak mungkin di sia-siakan begitu sahaja. Masa harus digunapakai sebaik mungkin. Sayang bah itu masa jangan di tingal-tinggal.=) Kalau sudah tahu bukan selalu pegi tempat orang jadi mesti paksa kawan untuk bawa jalan-jalan di Miri walaupun mungkin dia tidak rela. Mesti paksa cara eksaited..Sampai kawan rasa 'kesian juga ni anak kalau saya tidak bawa dia jalan-jalan nanti dia bergolek-golek di lantai pulak.Nanti saya juga yang malu'.Hehh.. Ok tipu, sebenarnya kawan yang baik mesti dia yang eksaited bawa kau jalan-jalan. Macam kawan saya ini lah, tapi sayang masa terlampau cemburu dengan kami tidak puas pun ukur Miri. Masa..tolong lah jangan cemburu lain kali ok.

Tidak sah kalau aku tak bercerita menggunakan gambar, jadi sila scroll down untuk melihat dua tiga keping gambar.


Hari Pertama :

1) MUZIUM PETROLEUM

Dari sini kita dah boleh tengok Bandar Miri

Jadi kira aci lah tak payah pusing-pusing Bandar lagi..Hehh







2) MARINA BAY

View memang cantik dengan angin sepoi-sepoi, aku rasa nak ambil bantal n tido disitu jugak. Boleh?




Tapi sedih masa ini tak boleh masuk kat dalam, datang lambat punya pasal. Kan i already told u masa sangat mencemburui kami


Hari Kedua :

3) TAMAN AWAM MIRI

Sebelum balik Lawas itu hari, sempat juga curi-curi masa singgah dekat Taman Awam Miri. Itu pun setelah dipaksa oleh kawan supaya singgah sekejap. Memang best lah tempat ni, sesuai bawa family beriadah hujung minggu atau bukan hujung minggu pun boleh.







Ok..ok..Cukup..Tadi kononnya dua tiga keping gambar saja, ini sudah sampai sembilanbelas gambar?. Hehh.. 

Sekian, terima kasih daun keladi =)

3 comments:

Gunaqz said...

Tia sempat sia pigi taman awam hari tu ooo. Ada jambatan gantung pula sana. next time sia mo pigi sana lah. ko x sempat pigi taman buaya kan? bikin ngeriii tingu tu buaya besar-besar.

Nazari vS Masninah said...

Baoh...BEST-BEsT Post ko nih... Thumbs uP! bah kakak follow ....sama cantik blog ko simple ja...

Farah Faridah said...

gunaqz : tia sempat sa pg taman buaya tu, 3 tu jak sempat pg kejap. wahhh kalau ada peluang mau juga sa gambar naik sama buaya tu tau.haha

nazari vs masninah : thanx kak(*-*)V

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...