Tuesday, July 5, 2011

Pesta GATA (GAsing & TAmu) Sipitang

Assalamualaikumm..

Pesta Gasing dan Tamu Sipitang was held 30 Jun hingga 03 Julai itu hari. Sekarang sudah 05 Julai, cerita dah bangas baru aku apdet pasal ini.  Mari aku backdate cerita yang ketinggalan 2 hari itu. Siapa pegi sana itu hari mesti taukan betapa crowded nya di sana tambah lagi panas Ya Rabbi paksa juga tahan sebab bukan selalu berpesta begini. 

Jadi, kalau cerita dah basi jangan taip panjang lebar. Biar gambar yang bercerita.

Mencanting batik

Cendawan yang di tanam dalam plastik



Replika rumah suku Kedayan tahun 1910 - 1960

Yesss Tamu..Aku memang suka pegi tamu =)

Perlawanan gasing


Autoshow

Comel kan motor ni.. 


Suka!!! Pink lagi tu.

Tak menyempat pun tengok sampai habis pesta tu. Tapi its okey yang penting datang sekejap menambahkan jumlah manusia yang datang pun cukup =)

Sekian, terima kasih daun keladi

2 comments:

Gunaqz said...

Hi Farah,
Bestnya dia, pigi tamu. Yang gambar sebelah harimau tu apa aaa?

And budak comel 2 org di sidebar tu adik2 ko kah? cutenya.

Aki said...

c Aki punya kampung sendiri pun,c Aki tia dapat balik.. T_T.v..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...