Tuesday, May 18, 2010

Camwhoring diKepsi

Semua orang ada sifat suka gambar menggambarkan??..vain.. ini kerja kami sambil menyelam minum air makan bercamwhoring.. ada banyak gambar, skip saja kalau u rasa "ek'elehhh" atau "perasannya"...














ok..daaaa..;'D




Monday, May 17, 2010

Hobi Hujung Minggu Masa Baru Lepas Gaji

Hobi masa hujung minggu lepas tu ngam ngam lagi baru pas gaji yang paling bestt ialahhh berfoya-foya Shoppinggg..(kelabu mata sekejap). Kalau jalan-jalan jak x berapa bestt sebab buat penat jak pastu balik pun dengan tangan kosong sungguh tidak best.. Masa mula-mula ada d Putra, jadi gila sekejap.. gila jalan, gila shoping, gila movie.. Gambar ketika berhujung minggu ini diambil masa ada tinggal seminggu lagi di putra. konon konon shoping berabis sebelum balik..hah!! gila kau!..

p/s : pix masa beli barang barang borong + berebut rebut ketika membeli belah tidak ada sebab.. mana kau sempat lagi mau begambar gambar masa sibuk-sibuk begitu!

 
@ Putrajaya sentral


@ Sogo

apa-apa pun... ambik pic kejap..


@ KTM






Note WithLuv : Shoping..shoping juga...duit pandai pandai lah simpan k~





Sunday, May 9, 2010

Putrajaya (da great place)

Tarikh : 25 April 2010
Tarikh itu adalah minggu terakhir saya di putrajaya. Baru tersibuk-sibuk terhegeh hegeh nak pujuk kawan-kawan pusing-pusing putra konon takut tak pegi putra lagi padahal sebelum ni pegi lah mana-mana area putra pun macam orang ndak ada perasaan kau. mentang-mentang aku rasa macam lama lagi di putra padahal baru kau sedar minggu ini terakhir sudah kau disini!!! baru kunun kau sedar yang kau sebenarnya sayang dengan putrajaya ini di saat saat terakhir. T-T.. woah..lama ndak lama setahun lebih sudah kerja di pusat pentadbiran kerajaan persekutuan ini.. tiba-tiba teringat saat first g putra macam orang jakun jak!! rasa macam berada di luar negara pun ada..hahai~! putrajaya memang da great place. entah bila lagi akan ke sini..  nahhhh.. gambar yang sangat banyak ya.. kalo rasa tak nak tengok sila skrol laju-laju atau klik button close palingg senang! 
 Depan PICC







 Wisma Putra







Depan Istana Kehakiman/Perbadanan Putrajaya







Depan Masjid Putra/ JPM




Alamanda




hehe..trus rasa macam kenangan masa muda-muda


 
Note WithLuv : terus rindu putrajaya.. sangat best dapat peluang berkhidmat d putra.

Thursday, May 6, 2010

Tiga Ekor Comot Kecil


Lamanya tak update blog semenjak balik dari putrajaya.. update kali ini hanya saja2 sementara saya masih sibuk dengan kerja-kerja di tempat baru ini. ya..tempat baru!! hari ini baru hari ke 4 saya di sini. sekarang ni mau crita pasal 3 ekor binatang kecil yang badan saja kecil tapi suara besar macam mau picit-picit sebab suara terlampau nyaring!.menurut cerita yang boleh dipercayai, 3 ekor binatang kecil yang badan saja kecil tapi suara besar macam mau picit ini dijumpai di tepi longkang oleh seorang wanita yang sungguh baik hatinya. diambilnya  3 ekor binatang kecil ini dan diberikan kepada kawannya untuk di pelihara sebaiknya..isk..isk..sedihkan..heh!!

memperkenalkan.....


3 ekor binatang kecil yang comots..ohh..

dalam usia sebegini kecil, tidak patut lagi untuk makan, tapi...


harus juga untuk belajar berdikari


sangat gelojoh ya, sampai masuk lam mangkuk.heh..cian..












LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...