Sunday, May 9, 2010

Putrajaya (da great place)

Tarikh : 25 April 2010
Tarikh itu adalah minggu terakhir saya di putrajaya. Baru tersibuk-sibuk terhegeh hegeh nak pujuk kawan-kawan pusing-pusing putra konon takut tak pegi putra lagi padahal sebelum ni pegi lah mana-mana area putra pun macam orang ndak ada perasaan kau. mentang-mentang aku rasa macam lama lagi di putra padahal baru kau sedar minggu ini terakhir sudah kau disini!!! baru kunun kau sedar yang kau sebenarnya sayang dengan putrajaya ini di saat saat terakhir. T-T.. woah..lama ndak lama setahun lebih sudah kerja di pusat pentadbiran kerajaan persekutuan ini.. tiba-tiba teringat saat first g putra macam orang jakun jak!! rasa macam berada di luar negara pun ada..hahai~! putrajaya memang da great place. entah bila lagi akan ke sini..  nahhhh.. gambar yang sangat banyak ya.. kalo rasa tak nak tengok sila skrol laju-laju atau klik button close palingg senang! 
 Depan PICC







 Wisma Putra







Depan Istana Kehakiman/Perbadanan Putrajaya







Depan Masjid Putra/ JPM




Alamanda




hehe..trus rasa macam kenangan masa muda-muda


 
Note WithLuv : terus rindu putrajaya.. sangat best dapat peluang berkhidmat d putra.

2 comments:

zakey said...

ar ku xda kaaaa????waaaaaaa...

FarahFaridahWithLuv said...

ada bah..termasuk yg tersembunyi la bah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...