Friday, February 10, 2012

My Happiest Moment : Wedday (I)

Sorry sebab 'kehilangan' jejak kabar berita yang sungguh laama. berbulan dah. Sooo sibuk thats why my blog has been abandoned sangat lama. Sampai crita kerja kawen pun sekarang baru sebok nak dibelogkan. But i still want to share to u my most happiest moment in my life. About my wedding day ceremony.

Tarikh : 16hb Disember 2011
Tempat : Kg. Shabandar Tuaran

(browse back) This is we during akad nikah...









Saya selalu melihat dan mendengar orang akan kata, "u will cried with all your heart during ur solemnization". Yalah, dah bukan jadi tanggungjawab parents lagi. Mestilah sedih kan..  Cuak juga sebenarnya, dah lah saya ni hati lembut kuat nanges....i malulah nangess2 nanti....cehhhh.. However, i failed to do that but keep smile throughout the ceremony. Hati manyak happy maa sampai lupa mahu nangesss...hehehe =P

16 Dis. 2011 is not only a historical day in my life tetapi sudah genap 3 tahun saya berkhidmat dengan gomen.

enough for this.. next entry akan menyusul =)

2 comments:

Misya Mialen said...

Slmt pengantin baru dik.secantik orangnya:-)

Farah Faridah said...

thanx kak misya! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...