Monday, June 6, 2011

Majlis Pertunangan Ayob & Mira

Assalamualaikum..

Semalam 05 Jun 2011 bersamaan dengan hari ahad, terpatrilah ikatan khitbah dua hati antara Ayob & Mira. Majlis berlangsung ermmm around 1430 kut, tak jugak aku tengok jam masa tu.. ngehhh~ Nasib baek jugak lah my ffil ada turut sama memeriahkan majlis, ada juga lah teman dalam majlis tu. Kalau tak, memang galat lah saurang2 dalam keramaian.  



#1 - #3. 'Dulang boy'. hehe sukati jak haku beri nama. 
Satu fenomena jugak lah bagi aku, sebab kalau tempat aku yang angkat dulang begini cuma ladies2 jer.. dekat sini gentlemen nya pulak.


#4 - #5. The Hantarans. 
Yang atas dari pihak lelaki - pihak perempuan
Yang bawah dari pihak perempuan - pihak lelaki

Inilah dia orang yang bertunang tu Mira&Ayob. Sama cantik sama padan kan;')



Lepas jak dari kenduri diorang terus hujan rahmat datang. Anyway, semoga kedua pasangan diberkati dan dirahmat oleh Allah S.W.T di setiap langkah perjalanan.  Tinggal satu step lagi ke gerbang perkahwinan. Tahniah~!!!

Sekian, Konsikou for reading this..


5 comments:

Dayg said...

AHAHA. ada urg aku knal sna. sbgai dulang boyy. HAHA. XD

Gunaqz said...

Musim cuti begini memang ramai orang btunang & bkawin kan? anyway, apa maksud 'galat' Farah? siurang enda pernah pakai itu perkataan. hehe

Farah Faridah said...

dayg : hahaha yakah?? mana2..semua ni urang2 lawas jua bah..

gunaqz : iya memang ramai, sepakat kawin beramai2 bah diorang ni. hehe.. galat tu sama juga lah macam segan.. hehe..

Fadzmie Mohamad said...

Ramai pula orang bertunang cuti pertengahan tahun ni ah. Hehe. :)

wordless wednesday #2

SimplySeoul said...

Musim kawen, tunang, kawen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...