Wednesday, March 17, 2010

PETUA APALAGI YANG HARUS DIGUNA SUPAYA RAMBUT TIDAK KEGUGURAN?

Sejak awal2 dan akhir2 ini masalah rambut gugur ini sangat merunsingkan saya!!!! dah bermacam bagai syampu telah saya cuba tetapi tidak mendatangkan hasil.(mcm iklan rambut gugur lah pulak). Selalunya sampai takut nak sikat rambut sebab seram tengok rambut2 berguguran.. tu belum lagi bila part basuh rambut, part bangun dari tidor, rasa nak saman jak syarikat2 pengeluar syampu anti hair fall..T-T..

Note WithLuv : Ada tak apa-apa petua selain menyuruh saya untuk pergi ke Yun Nam Hair Care ??

2 comments:

Anonymous said...

gunakan syampu bawang..haha

FarahFaridahWithLuv said...

syampu bawang buatan sendiri boleh kah??heh..jimat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...