Tuesday, March 23, 2010

Selamat Hari Jadi Sarudy Dzul Fadly

"Hepi Bday to U
hEpi bDay To U"
Hepi BdaY tO u SarudY Dzul FadLy
hePi bDAy to U....."

Happy Birthday untuk satu2 nya abg yang aku punya
Selamat sudah umurmu 25 tahun,
Semoga di Permurahkan rezeki,
Dibekati Allah S.W.T.
Cepat kawin,
Cepat kaya,
n
Makin ensem..haha..

Bila imbas kembali, teringat masa zaman kita kecil2 dulu. Kau suka sangat marah aku, sampai aku benci sama kau. Tapi kau buat semua tu bersebab, sebab aku degil, maklumlah anak manja masa tu. Kau suka membuli aku sampai aku nangis2 mengadu sama mama. Kau suka takutkan aku dengan cacing, sebab kau tau aku paling takut dengan cacing..T-T.. Kau pernah marah aku depan kawan2 aku sebab aku bekawan dengan budak2 degil. Tapi yang paling aku suka masa dulu bila kau balik dari sekolah sidang pagi ko akan cari aku waktu kami berbaris panjang2 tu. Ko sanggup cari aku semata-mata mau bagi duit belanja kau, aku tau kau takut aku tak cukup duit belanja sebab adik ko ni kuat makan..Masa aku naik sekolah menengah pula, Ko cakap dengan kawan2 aku suruh jaga aku baik2..hehe.. Bila kenang-kenang balik rasa mau jadi budak-budak balik pun ada..




Note WithLuv : Semoga yang baik-baik selalu hadir dalam hidupmu.. Amin..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...