Thursday, March 11, 2010

Trip To Cameron Highlands ( Trip dah lama baru nak apdet..Sigh..)

Dah sebulan lebih kamiorang buat trip ke cameron ni, baru sekarang 'apdet' tentang ini..sigh~! haha.. cerita dah basi baru sibuk2 nak memblog..alahaiii.. apapun nak cerita sikit pengalaman pegi Cameron ni.. Perjalanan dari Putrajaya ke Cameron ni adalah dalam lebih kurang 5 jam. Memang penat lah dalam perjalanan tu even kami jadi penumpang n duduk2 sambil boleh tido2 lagik.. kalau tido tu x payah cakap lah berapa kali..memang berkali darab bahagi dah..sampai lemah2 dah badan syik duduk.. kamiorang sampai dalam petang hari.. Teruja sungguh kluar dari bas..macam orang sabah cakap "jakun" atau " kebaruan"..Almaklumlah 1st taim sampai tempat orang..cuaca pun best dan semestinyaa  Sejukkksssss... memang fresh air betul lah.. malas lah nak cakap panjang lebar berjela.. tengok jak lah gambar2 ni.. kalo x mau tengok cepat2 close..




View dari aparment

petang tu singgah dekat kedai bunga

perjalanan ke taman strawberi

taman kaktus

wajah2 teruja tengok anggur di atas..
paling teruja org yg menggambar tu..hehe..its me

Salad segar yang dicemari oleh kami..hahaha



makan eskrim dekat taman strawberi..

gadis dan bunga


kami



d ladang teh

perkataan "Cameron Highlands" ni memang payah nak jumpa.
last2 yang ni pun hantam saja lah.


Note WithLuv:


Cameron memang best..Tapi apa-apa pun..Kundasang lagi sangat best nya dan indah...

2 comments:

Jahidih Saili said...

ish..ish..teruknya,sy blm pg cameroon lg..haha..mesti best sana kan..

Dorris Angel said...

wah trip yg best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...