Friday, July 22, 2011

22 Julai (!!!)

Assalamualaikum..


Sedar tak sedar cepat betul masa berlalu sudah 20 tahun tambah empat tahun aku hidup di muka bumi Allah ini. Isk..Isk..Tak sangka betul, dah besar pun c Farah ni. Tak banyak yang aku inginkan dalam hidup ini cuma aku bermohon semoga setiap langkah yang aku ambil dirahmati, diberkati dan sentiasa dalam bimbingan  Allah S.W.T Aminnnn..


 



Kalau dulu dulu masa masih hingusan teringin nak cepat cepat besar. Selalu tertanya-tanya apa aku akan jadi masa umur ku 20an..macamana kah rupa ku besar nanti. Haha..hei farah kecik ni sudah besar rupanya. Kalau  dapat undo balik pegi zaman kanak-kanak kan best.. Tak payah fikir-fikir masalah orang dewasa.=)

Happy Birthday to me =D

- Post ini auto published, i dah nyenyak tido pun hahh-

Sekian, terima kasih babai..

8 comments:

Gunaqz said...

Happy Birthday Farah. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan kewangan yang mantap. Hehe.

Celebrate do mana tu?

p/s: sukanya tengok gambar ko. sangat beautiful. mcm model. :-)

Farah Faridah said...

thanx gunaqz!! amin..amin harap2 makbul lah doa tu. sa doakan yg sama juga utk ko. jgn terlampau pcaya gambar tu gunaqz..penipu tu =P =B

misya mialen said...

happy befday farah.moga pnjg umur, murah rezeki sllu dan hidup bahagia dunia akhirat.

bila usia bertambah, tambahkan juga usaha utk jadi lebih baik dr semalam.makin bnyk umur, makin besar ujian dlm hidup kita. moga succes sllu

tiara dryden said...

Happy Birthday Farah! moga pnjg umur dan murah rezeki :)

Anonymous said...

happy bday!!!

Farah Faridah said...

sis misya : thanx for da wish dan nasihat di atas..farah pun doakan yg sama juga =)

tiara : thanx tiara !! amin..amin.. i hope so!

zakey said...

happy bday syg...alalalala...nda tlambat ka wish ni arrr?huhu

Farah Faridah said...

thanx B..terlambat sudah tu b..=p..minta hadiah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...