Thursday, July 14, 2011

Harimau Malaya VS Arsenal

Assalamualaikum..



Tadi sempat baca berita online KOSMO dan BH tentang perlawanan semalam diantara Skuad Kebangsaan dengan Arsenal. Walaupun aku peminat team Arsenal, tapi aku still sokong Pemain Bola Sepak Malaysia. Yalah, Pemain Negara kita tu mesti sokong, siapa lagi kalau bukan kita.  Sedih pulak Harimau Malaya kena belasah 0-4 oleh Arsenal semalam.. Lagi sedih bila baca berita yang majoriti penonton di Stadium malam tadi pakai baju jersi warna merah..  (T-T)....


10 comments:

Cahya Qasehnya said...

memanglah,yg major dia bukan rakyat malaysia jak. ada juga dari negara lain.

Farah Faridah said...

and yes i know..=)

Akue Achik said...

sbb tu la teda live d tv..

zakey said...

tapi pakai baju arsenal pun, tetap sokong malaysia jgk bha...

Farah Faridah said...

AA : kalo ada kan boleh jg kitani tgk.

B : =)

Cinoi said...

Mls aku teda live d tv bah. tp aku ada jumpa on9 website yg kasi on air online hahaha

zakey said...

:p

NaniE said...

HEHE..tak minat tgk bola..

Aretikz said...

yg sadis, ada penyokong boo pasukan Malaysia? apa kes?

mr_mrs mikko said...

hihi...
biasalah tu ramai pkai merah..
mna dr singapore lg..
indonesia lg...

lgpun jrg2 jg mo pigi sini dorg tu kan..
hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...