Tuesday, July 19, 2011

Taman Perdana Tg. Aru

Assalamualaikum..

Kalau mahu bersosial secara tidak liar, cadangan aku sila lah ke Taman Perdana Tanjung Aru KK sana. Taman tu baru saja buka beberapa bulan. Kalau bawa family and friends pegi beriadah memang sesuai sangat. Tapi kalau kau pegi sana semata-mata mau berdating and feeling jiwang-jiwang hehehe baik tak payah lah. Memang tidak romantik betul dan bikin sakit mata orang ramai saja. 

Apa yang menarik aku pegi sini selain environment dia yang bersih, sebelah malam dorang ada pasang pancuran air bercahaya dan berirama. Memang saat-saat yang ditunggu-tunggu, kan benda jarang-jarang disini. Jadi orang ramai berkumpul menunggu itu lah. Memang siok dan terpegun beberapa saat!! aku lah.. Jadi siapa yang belum pegi silakan lah ya..

Oh ini bukan di Taman Perdana.. 

Tapi tepi pantai Tg.Aru tengah tengok sunset







Sekian, terima kasih =)

2 comments:

Cinoi said...

Weekend memang penuh orang sana tu. Aku biasa pegi weekdays

Farah Faridah said...

tu lah pasal..hujung minggu macam ada pesta pulak =) baru 1st time jg g situ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...