Thursday, July 21, 2011

Terkilan Sangat Sangat

Assalamualaikumm..

Aku sangat terkilan dengan sorang member yang sampai sekarang aku still anggap dia kawan aku.. Tapi gara-gara FACEBOOK!! dia sanggup putuskan persahabatan kami. Hanya sebab aku ikut-ikut komen dekat status fb dia saja, aku tak nampak pun apa kesalahan aku sampai dia nak bergaduh dan putus kawan. Apa pun salah aku, aku sudah minta maaf walaupun aku sendiri tak jelas apa salah yang aku buat. Sampai sekarang aku tak faham kenapa..





Buat sahabat yang pernah rapat dengan aku ni.. sorry to say lah aku ni tidak kisah pun putus kawan dengan kau. Sekalipun kalau kau tak pernah muncul dalam hidup aku pun ada ku kesah.. Tapi aku terkilan sangat gara-gara status kau sendiri di facebook tu kau begini, adoiii plisss lah. Apa-apa pun aku tak pernah simpan dendam dengan kau. Semoga kau happy happy selalu oke. Peace (*-*)v

8 comments:

tiara dryden said...

Astaga..ada ka pula adult yg begini gaya dia? Very immature.

sampai post dkt wall bgtau yg dia x kawan dgn ko lg. Aduyai.. nda pa la farah, ko sudah minta maaf jg sama dia kan.

Gunaqz said...

Hais.. sot lah kawan ko ni. mcm budak tadika. hahaha. toksa layan dia farah.

Farah Faridah said...

tiara : tu lah..aku nda faham betul lah perangai dia ni. Sampai post d wall fb supaya i terbaca..amboii bijak sangat lah tu kunun. jelek pulak dengan perangai begitu.

gunaqz : gunaqz..memang kan?? fikiran apa dia pakai tu. kalau di fikir balik x masuk akal betul.

NormaLiza Mah said...

Hai... mcm ni pun ada ker.... dah besar panjang pun nk bgtahu 1 dunia tahu ker.. sabar lah yer,,,,
Tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
Singgah seketika di laman saya dan klik2...
Moga berjaya dgn nffng...
Salam perkenalan.

zakey said...

mmg mcm bdk tadika pun..lelaki lg tu...blagak jak tu mau tunjuk hebat depan org lain..sampai semua kehebatan dia di kasi tayang di fb..aduinaaa...kesian...biar la bha tu urg ney..xmati jgk nda bkawan sama dia tu..dia sendiri yg salah sound2 urg di wall fb..

Farah Faridah said...

Normaliza : tu lah pasal.. x faham btl. already singgah ur blog =)

biar lah dia tu B..abaikan saja dia.. x terkesan pun perbuatan dia tu bah kan..jangan cepat melatah org bilang ..= )

Wency Jelson said...

astaga..ada juga org mcm ni ar..hihi..sorry to say that! tp she is so immature.. alala..

Farah Faridah said...

wency..not she but he.. lagu teruk kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...