Tuesday, May 17, 2011

Aktiviti Biasa Seharian Cuti

Assalamualaikum

Firstly, Happy Holiday and Happy Wesak Day to those yang celebrate it. (hari dah malam baru nak ucap apa kau ni). Ok fine, yang penting  aku ucapkan.. Aktiviti aku siang tadi? apalagi..aku g ukur jalan di Lawas ngan myfiance. Iya, kadang-kadang boring jugak bila selalu jumpa begini. Bukannya mengapa, Pengaliran uang itu yang bikin susah hati. Kalau dapat lepak di rumah sama sama kan lagi menjimatkan. InsyaAllah, akan tiba saatnya juga. Sabar kau hati..

Lepas g ukur jalan siang tadi, petangnya pulak ada main badminton kat dewan gaya. dah semalam tak join dorang main, petang ini mesti semangat lagi lagi bila pakai my new sport shoes. Rasa macam yeyeh pakai kasut baru. very childish. Itu ari, lama jugak lah aku tak join dorang main badminton gara gara kasut lama aku tu sudah pandai becakap dia minta ganti baru. Kebetulan pulak masa balik hometown itu ari kedai Bata ada bagi diskaun. Jadi aku rembat satu bukan sepuloh. 


Pic tadi siang. semangat Malaysia


Yeyeh kasut baru..yeyeh..(shadap!!!)

Konsikou for reading this~!

4 comments:

tiara dryden said...

ooh~ slmat b'main badminton dgn kasut baru! hohoho

CinoiLavigne said...

Confuse aku. Kau d LAWAS, pastu d GAYA?

LAwas tu bkn d sarawak ka gaya tu d KK? hahahaha

Farah Faridah said...

tiara : hahahahaha..malu sa..

cinoilavigne : jangan kau konpius bah.. Lawas tu d Sarawak la, Gaya tu ada juga d sini bah..hehe..

rahma said...

was here ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...