Friday, May 13, 2011

I'M A SABAHAN BLOGGER MANIA

Assalamualaikum

From Sabahan to Sabahan

Hari tu masa aku kusyuk jalan-jalan g sekodeng belog orang, tiba tiba aku tertarik terdarab dan terbahagi la dengan banner/logo yang orang tu tampal di belog dia. Banner/logo tu bertaip WE  ARE SABAHAN BLOGGERMANIA. Aku pun baru tau kewujudan grup ni. macam ni ah rupa logo tu..



Nampak macam menarik plakk, jadi aku dengan perasaan ingin tau klik logo tu trus link ke SINI. Rupa-rupanya dia adalah satu kira macam komuniti lah untuk semua blogger2 sabahan sudahpun namanya 'from sabahan to sabahan' kan.. untuk join berkumpul ramai2 lepak di sini, bertukar-tukar idea, berkongsi pendapat, eratkan silatulrahim di alam maya lah. Bukan jugak setakat di alam maya ni, tapi 28 mei ni dorang ada buat gathering di Novotel 1 Borneo nanti. semua blogger sabahan ahli WSB ni boleh lah datang beramau ramau serbu nanti, tapi aku sudah pasti lah tidak dapat menghadirkan diri ngehh.. mungkin masa tu aku g saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnaaa Ranau. Untuk maklumat lanjut, rajin rajin lah klik link yg aku bagi tu ah. Siapa blogger sabahan yang belum mendaftar jadi wasaber tu klik SINI. Ramai-ramai kita kumpul sini. Bilang orang Bajau ' Mangan Nya Mangan, Asal Jo Kiti Kurung2 '. Bah ok lah, aku ni sebenarnya ngantuk ni. kalau ada ayat yang tunggang terbalik tu lantak lah..

Thanx for reading this entry.

11 comments:

Zurina J. said...

Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasaberss to stay connected among Wasabers. ;)

Oops! Logo WSB tidak kelihatan. Sila lekat ya. TQ!


*psst, jgn lupa datang gath yg bakal menjelang ya. Check it out here: May Gathering.

-krew WSB-

echaRierie said...

hehehe..
dan akhirnya anda jd a part of WSB..
hehe..
;D

germaine said...

sama la tu.. sy dulu2 pun gtu la bru terkenal ma WSB ni.. ROCK bah WSB! hehe ^^

Ema Washif said...

aloo wasaberr,,,folooo uuu =)

FarahFaridahWithLuv said...

Zurina.J : saya dah lekat logo WSB tu awal2 lagi.. hehe

echarierie & germaine : WSB memang best kan. orang sabah memang bah..

Ema : Thanx =)

Fadzmie Mohamad said...

Singgah sini n followed u, Wasaber. Selamat datang ke kelab! :)

Fadzmie's Latest Entry : WARGA KUALA LUMPUR, SILA BERHATI-HATI!

Aemy Shamy said...

hello wasaber!! follow me back! ^^

Ask said...

Datang terjah gang Wasaber..
Follow u =)
Jom tgk "aku anak mak"..

http://renunganask.blogspot.com/

Ask said...

Dtg serbu gang WSB~
Follow u.. Jom tgk "Aku Anak Mak"..
http://renunganask.blogspot.com/

Jahidih Saili said...

haha..buat apa di ranau?

Farah Faridah said...

datang tengok kawan kawen..trus jalan-jalan ba.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...