Tuesday, May 24, 2011

I Need Ur Help...

Tolong bagi cadangan. Hotel/Resort/Homestay atau apa apa lah accomodation dekat Ranau yang murah berbaloi baloi. Pelisssss... Any Suggestions?

5 comments:

tiara dryden said...

transport sdri ka? klu ya, sng la. ada jg dpn poring. bleh sewa bilik sbb dia mcm ruma kn, tp jrg jg org sewa sn. dulu my mum sdri ja d ruma tu for the whole week. Less than rm80 per room per nite klu x silap. tp xla 5star aa. besa2 ja :)

yg len xsure wo. cz slalu ulg alik ja kan. plg2 pun stay di Pine ja dulu.

Bleh ba tu ko on the spot ja survey :)

Farah Faridah said...

apa nama tempat tu ah?? kira mau booking awal bah, takut kalao ondaspot full house plak. kan minggu ni dah stat cuti sekolah//..

anyway thanx ah tiara..

zakey said...

mesilau ble jgk tu..tp mahal ckit la..hehe

Aemy Shamy said...

Agree with Tiara. Saya & family saya pernah stay di chalet dekat poring tu..I'm not sure if it's really chalet tapi dia memang mcm rumah la. It's really nice and cozy. Pine resort pun ok. ^^

Farah Faridah said...

aemy..apa nama chalet tu?? mau tgk d intenet dulu baru kol. pine tu macam jauh jak dari pekan..yakah?not sure jugak.. mau cari hotel yg dekat2 pekan ranau jak bah. yg dekat2 poring..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...