Wednesday, May 18, 2011

Pagiku Kacau

 Assalamualaikum

Pagi ini bukan seperti pagi yang biasa, tapi bukan juga pagi yang luar biasa. Cuma hari ini ada aktiviti senaman yang perlu aku ambik bahagian. Berat jugak rasa hati nak ikut, malas lah nak bangun bersiap awal awal pagi macam begini. Kacau betol tau orang nak relaks. Tapi its okay, amik positif, its fer my own good. Untuk kesihatan yang berpanjangan harus amalkan gaya hidup yang sihat right?. InsyaAllah...

Kata ada senamrobik, bila sampai situ lain pulak. Down jap.. Hanya sesi reganggan otot, warming up dan jogging pusing padang tiga puloh tolak duapulohtujoh round samadengan tiga round sahaja. Hehhe.. But boleh tahan besar jugak lah padang tu. Padang bola kan. Kalau orang yang kurang stamina cam aku ni, kau rasa larat ke tak larat??


Baru sampai, jam lebih kurang around 0645am








Ya, aku berjaya habiskan tiga pusingan tanpa henti. Basah jugak lah ketiak masa tu.. haha.. 

Konsikou for reading this~!

4 comments:

Pert Alpah said...

hye.. canti view header blog mu ni... :)

saya wasbr jugak wink wink

micthz said...

heeyy..hahaha..gud2..buli tahn...3 round...kc up lg ye.. <3

Jahidih Saili said...

hehe..tuja basah?

malas kunu, skali gembira berabis kan? ehe..siok ba tu..

Farah Faridah said...

pert : hye..thenx pert..biasa2 jak tu bah.

micthz : iya..thanx..bukankah itu suatu kejayaan..hehe..

jahidih : mula2 malas, last2 siuk bah pulak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...