Tuesday, May 17, 2011

I'm Getting Older Already!!

Assalamualaikum..

Oh..aku sangat bermasalah dengan kunci atau kunci bermasalah dengan aku ni. entah lah, poning kepala den ni hah.. kadang-kadang aku termenung sendiri, aku ni nyanyuk sudah kah.. cepat jugak. kalau orang cakap banyak makan semut itu pasal selalu cepat lupa kunci letak mana, tidak juga. kalau aku minum air mesti aku tengok dalam gelas dulu takut takut ada mahlukasing dalam tu. Mungkin banyak fikir masalah negara kot, pasal harga minyak naik lagi, harga gula meninggi lagi, kenapa gaji aku tak naik naik kah. Ohhhh mungkin jugak.. huhh!!..

Aritu, lepas keluar makan dengan myfiancce, aku masuk rumah terus kunci pintu dari dalam. Langsung tak ingat kunci rumah tinggal kat luar. tup..tup keesokkan paginya time nak g keja macam ribut aku cari kunci rumah kat mana aku letak. Bila bukak main door, tak henti henti aku Istighfar atas kelalaian diri sendiri..Damn.. Im Getting Older Oredi. Nasib baiklah malam tu tak ada orang jahat nak masuk rumah aku. Kalau tak senang-senang saja dia masuk sebab kunci haku bagi tinggal je kat luar. Dah lah aku sorang je kat rumah masa ni. 

Syukur, nasib baiklah aku tak pakai gigi palsu, kaki palsu ke, kalau tak, aku rasa bila time nak jalan je mesti tinggal kat rumah semua tu. Mungkin aku patut buat rantai kunci rumah tu, lepas guna gantung kat leher.. Cool tak?

Konsikou for reading this~!

7 comments:

echaRierie said...

haha..sa rasa idea ko tue mmg bgs tue kalau ko buat..
ngeh3..
;D

germaine said...

x juga tua bah tu.. TERLUPAa ja~~ hehe

Farah Faridah said...

echa : tulah kan, stail sikit gantung kunci d leher.

germaine : balik2 lupa parah sudah ini mcm..

Anonymous said...

x lamak gik kau ya..mbak2 la taubat..hahahaha

Farah Faridah said...

hazaimy : x lamak apa? kau ya yg x lamak gik..bawa2 la besenam.

AQuezyeZye said...

lepak sini wsb :)

Farah Faridah said...

bah..lepak saja bah..nda hal tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...